< Tilbage

Emilie Nielsen vandt KRAFFT tour of Amateures 11-03-2023 - 21:07

Det var tydeligt at nerverne var uden på tøjet hos de deltagende ryttere i dagens KRAFFT tour of Amateurs.

For at have kvalificeret sig til denne finale i KRAFFT tour of Amateurs, skal man have været blandt de bedste til kvalifikationerne til Christmas Show Warm Up, hvor der har været rigtig mange deltagere til start. Så der er ikke tvivl om at der har været tale om gode ryttere, der har fået kvalificeret sig. Men når både ryttere og heste bliver presset af så stemningsfyldte omgivelser og tribunerne er fyldt med mennesker, så kan man godt forstå at rytterne bliver nervøse! 

 

Det lykkedes kun fem ud af de 23 ryttere at ride fejlfrit, hvor der var seks placeringer at ride om. Det var Tina Hattel Schjerning med Gabriela, der var den første til at ride fejlfrit. Det var ikke den hurtigste tur, men den var sikker, og det skulle vise sig at række til en fjerdeplads. 

 

Efterfølgende fulgte Kia Wallin Jørgensen med Heart to Heart (SWB), Mette Aakjær Mousten med Amapasso, og Amalie Hedegaard med Chewal F. Vejgård. 

 

Vi skulle helt ned til klassens tredjesidste rytter, før vi fandt klassens vinder. Der var allerede forinden spænding om, hun kunne tage sejren. I de to kvalifikationer her under Herning, havde hun nemlig redet sig til både en 2. og 5. pladsen. Det var Emilie Nielsen med Elle’s Dancing Interstellar, der red en meget hurtig tur. Hun fik stoppet tiden på 46,58 sekunder, hvilket var mere end fire sekunder hurtigere end andenpladsen, som gik til Kia Wallin Jørgensen. Trejdepladsen gik til Mette Aakjær Ousten. Femtepladsen gik til Amalie Hedegaard, efter at hun fik redet en fejlfri tur i tiden 56,60 sekunder. 

 

Det var en meget glad Emilie Nielsen, som vi tog et kort interview med efter hendes flotte sejr, mens hun stadig sad ombord på Elle’s Dancing Interstellar – her det herunder. 

< Tilbage

Showet starter om

D
H
M

Præsenteres af

Dansk Varmblod

Hovedsponsorer

Vil du med?

Køb billetter her